Jakým dobrotám ani my, ani náš pejsek neodoláme?

 susene-maso-pes

No přece těm, které se nedají ošidit ani nastavit. Vždyť i my, lidé, milujeme přírodní sušené mlsání. Nejenže nám chutná, ale hlavně víme, co jíme! Chceme prostě 100% přírodní dobroty.

susene-potraviny

SUŠENÉ PŘIROZENÉ POTRAVINY jsou pro nás páníčky velmi zdravé. Například ořechy mají anti-aging, anti-sklerotický,anti-diabetický, antioxidační, prebiotický, protirakovinový a protizánětlivý účinek. Také sušené ovoce je ideální zdravá svačina bohatá na bílkoviny, vitamíny, minerály a další živiny. A co takhle pravé italské Prosciutto. Který opravdový gurmán by neocenil masovou delikatesu, která nejenom chutná ale ještě dodá energii?

KAŽDÝ MÁME TY SVÉ DOBROTY!

zdrave-pamlsky

ČISTÉ SUŠENÉ PŘÍRODNÍ MASO je ten nejlepší pamlsek, ale také plnohodnotnou krmnou surovinou pro psa. Je velmi bohaté na kvalitní proteiny, které podporují růst svalové hmoty a zdravou srst. Kvalitní maso by tedy mělo být obsaženo v každé krmné dávce a to bez ohledu na to, zda krmíme psa granulemi, konzervami, nebo barfujeme.

Z 1kg syrového masa je přibližně 250 g sušeného.

maso-pro -psy

Sušené maso je nejlepší náhražkou masa čerstvého. Je lehké a nezabere moc místa. 

Skvělé na cesty –  sušené maso lze využít téměř jako plnohodnotný BARF, který lze doplnit například sušenou zeleninou, bramborami, atd.. Při skladování musíte jen dbát na to, aby bylo v suchu a nezvlhlo. Krmit s ním můžete v suché podobě, nebo ho předem namočit v teplé vodě. Při namáčení počítejte s delším časem než maso vodu nasákne,t.j. zhruba 2-3 hodiny. Sušené maso se dá pohodlně brát kamkoli je třeba.

Pejskům není vhodné při výletech, nebo dovolených radikálně měnit zvyky a jídelníček. Proto maso podávejte v sušeném stavu celoročně jako naprosto bezpečný a prospěšný pamlsek.

susene-maso-pro-psy-bez-glyserynu

Sušené maso bez škodlivých změkčovadel je vždy tvrdší, což je velmi příznivé pro odstraňování zubního plaku. Kousáním pejsek posiluje také dásně. 

! JEN ŽÁDNÉ CHEMICKÉ ZMĚKČOVADLA A ŽÁDNÝ GLYCERIN !

Firma Wallitzer vyrábí masa, která jsou pozvolna sušena horkým vzduchem, bez použití jakýchkoli chemických konzervantů. Každé balení obsahuje bílkoviny pouze z jednoho zdroje, proto jsou tyto pamlsky vhodné i pro alergická, nebo přecitlivělá zvířata.

VYZKOUŠEJTE 100% ČISTÉ SUŠENÉ MASOVÉ KOSTKY 

Kvalitní surovina je původem z Německa, šetrnou technologií usušena firmou Wallitzer a ručně balena v České Republice firmou MR. ROZCHOV.

DOPORUČUJEME

susene-maso-pro-psy

 CHCETE VĚDĚT, PROČ ZROVNA PŘÍRODNÍ SUŠENÉ MASO?

- patří mezi dietní pamlsky
- je vydatným zdrojem energie
- je přírodní, bez konzervantů a barviv
- vysušením dochází ke zvýraznění chuti 
- obsahuje velké množství kvalitních bílkovin
- příznivě působí na střevní mikroflóru
- je odolné vůči zkáze a tedy perfektním řešením na cesty či rekreace
- je jednoduché na skladování
- čistí pejskův chrup a prospívá dásním
- posiluje žvýkací svaly