FORMA

Super prémiové krmivo pro dospělé psy, vyrobeno v Itálii.PET360-2-PES-ikonka-FORMA-01-nnhrgnyi3owpygg4ihwhf0rne1evg1fi5vf5z79rm0

Forma je velmi vhodná pro psy kteří potřebují dobrou kondici (formu). Toto krmení si vybral a doporučuje ROMAN NOVOTNÝ legenda mezi českými mushery, jediný účastník všech ročníků prestižního závodu ŠEDIVÁČKŮV LONGBez formy se nevítězí.

Granule jsou vyrobeny z velmi vysokého procenta masas  obsahem Glukosaminu - proti bolesti a zánětu při artróze kloubů, podporuje tvorbu chrupavky. S rybím olejem – zdroj mastných kyselin Omega 3, pro podporu oběhového systému, pro zdravou kůži a lesklou srst. 

V této řadě najdete také Grain Free bezobilné krmivo. Vhodné zejména pro pejsky u kterých se vyskytly střevní problémy, nebo kteří se nadměrně drbou a trpí kožní vyrážkou.  PET360-KOCKA-ikonky-Forma-01

Kompletní vývoj tohoto krmiva je dílem vědeckého týmu Boloňské university, Katedry veterinárního lékařství.  Při některém z Vašich nákupů na našem e-shopu můžete požádat o vzorek těchto granulí ZDARMA  (prosím uveďte do poznámek)

ZDE NAJDETE FORMU PRO PEJSKY NA NAŠEM E-SHOPU ---- KLIKNĚTE

ZDE NAJDETE FORMU PRO KOČIČKY NA NAŠEM E-SHOPU-----KLIKNĚTE