Svačinka na cesty i pro barfování

BARF-RENSKE1

Usnadňuje dovolenou, víkendové výlety atd...

Snadno použitelné Renske vaničky jsou kompletní čerstvé masové menu pro psy.

Vzhledem k vysoké kvalitě přírodních surovin a šetrnému způsobu vaření, může být toto krmivo snadno podáváno jako náhrada BARFování.

Do vaniček je plněno za syrova a poté šetrně vařeno pouze v páře. Díky této výrobě si uchová maximum vitamínů a důležitých nutričních hodnot .

Renske čerstvé krmivo obsahuje vždy jako hlavní složku 80% čerstvé maso nebo čerstvé ryby, doplněné zeleninou, hnědou rýží, dýní, nebo (sladkými) bramborami.

Díky tomuto vysokému obsahu čerstvého masa, nebo ryb je tato řada extra chutná, velmi snadno stravitelná a proto je i velmi vhodná pro mlsné jazýčky a citlivé pejsky.

Hypoalergenní

V rámci řady Renske Vers máme také hypoalergenní varianty. Hypoalergenními  rozumíme, že produkt je 100% přirozený. Neobsahuje lepek, obiloviny a všechny živočišné přísady pocházejí z jednoho živočišného zdroje. Tyto varianty Renske Vers mohou být také použity v eliminační stravě. Hypoalergenní: čerstvé kuře, čerstvé jehněčí, čerstvý losos, čerstvé krůtí.

Ostatní varianty jsou také 100% přírodní a neobsahují lepek, skládají se ze dvou proteinových zdrojů :čerstvé krůtí a kachní, čerstvé kachní a králičí a pro štěňátka nabízíme čerstvé kuřecí s jehněčím.

Variace a kombinace

Tato řada čerstvého krmiva je založena na variaci a kombinaci. Věříme, že variace přispívá k zdravému a silnému organismu. Při podávání různých druhů je méně pravděpodobné, že dojde k nesnášenlivosti, nebo alergii na nějaký druh potravy. Navíc různé druhy udrží imunitní systém vzhůru a zabraňují stereotypu. Myslíme si, že psi nemusí každý den jíst stejnou věc, protože ani mi to sami neděláme.

Můžete v podstatě dát pejskovi jinou chuť každý den v týdnu. Vzhledem k snadno stravitelné povaze tohoto krmiva nikdy nezpůsobí problémy. Kromě toho můžete jídla střídat nebo je kombinovat se suchým krmivem. Takže můžete nabídnout Vašemu psovi jiné menu téměř každý den v týdnu a zajistit zdravou změnu ve skladbě krmiva.

Renske Vers jídla jsou vhodná pro psy všech plemen od 9 týdnů. Máme také speciální verzi štěněte, která je vhodná od 2,5 týdnů.

Holandská firma RENSKE byla ve své zemi oceněna za nejlepší výrobek roku, gratulujeme a jsme přesvědčeni že rozhodně právem.

JAKOSTNÍ ZNAKY, KTERÝMI VÝROBKY RENSKE PODPORUJÍ ZDRAVÍ VAŠEHO PSA:

  • Výrobek z čerstvého masa.
  • Snadné použití doma, na cestách i na dovolené, není nutné uchovávat zmražené.
  •  Přirozeným zdrojem vápníku.
  •  Obsahuje glukosamin a chondroitin.
  •  S lososovým olejem.
  • Bez umělých konzervantů, antioxidantů, barviv a dochucovadel.
  • Neobsahuje pšeničný lepek.
  • Neobsahuje absolutně žádnou sóju, hovězí maso, vepřové maso, arašídy nebo mléčné výrobky!
  • Neobsahuje žádné masové deriváty.
  • Neobsahuje ,,éčka,, (konzervační látky).
  • Neobsahuje GMO.