Proč pejsky láká chuť oceánu?

granule-pes-tunakem

Každý obyvatel Středomoří by jistě řekl, že ryby představují nejzdravější zdroje bílkovin, a měl by pravdu! V jídelníčku psa zastávají významné místo a mají své nesporné plusy. 

pes-granule-tunakem

Ryby obsahují velké množství bílkovin a zároveň jen velmi málo nezdravých tuků. Kupříkladu granule s tuňákem mohou být vhodnou variantou stravy zejména pro jedince s určitou citlivostí na některé složky potravy, třeba kuřecí maso. Použití rybího masa zajišťuje potřebný příjem esenciálních nenasycených mastných kyselin (omega-3, omega-6 a dalších), které jsou zdraví prospěšné. Nejen že vykonávají důležitou kosmetickou funkci ,ale jsou i velkým přínosem pro kardiovaskulární systém (srdce a cévy).

pes-granule-omega

 Granule s tuňákem mají navíc pozitivní vliv na léčbu kožních onemocnění, jako jsou lupy, seborea, erytémy a ekzémy. Místa postižená seboreou jsou potažená červenými a žlutými šupinkami, které mohou, ale nemusí svědit. To může pejsky často velmi potrápit. Maso těchto tučnějších ryb zpravidla obsahuje větší množství vitaminy A a D.

tunak-krmivo-pes

Vyberte si výrobce se zodpovědným přístupem

Nabídka krmiv pro psy je v České republice sice pestrá, nicméně výrobci většinou moc nemyslí na původ surovin, jejich kvalitu nebo ekologickou stopu, čímž se podílejí nejen na ničení přírody, ale mnohdy se toto chování podepisuje i na zdraví samotných mazlíčků. Například italská firma Dog Performance používá k výrobě svého super prémiového výběrového krmiva výhradně ryby, které pocházejí z volného chovu.

DOG PERFORMANCEADULT WITH TUNA AND RICE 15KG

sever-768x465

Nemáme v úmyslu prohlašovat, že Dog Performance je nejlepší krmivo na světě, ale můžeme s tím nejlepším svědomím říct, že se jedná o kvalitní zdroj bílkovin. Z tohoto důvodu se domníváme, že jej stojí za to vyzkoušet. Bez zbytečného vychvalování v superlativech – ten opravdu přesvědčivý důkaz o kvalitě krmiva bude zdravotní stav vašeho psa.