Jak vybrat vánoční menu pro pejska?

vanocni-krmivo-pro-psa

Vánoční stolování s pejskem? Proč ne! Všechny suroviny musí být co nejčerstvější; koneckonců i my lidé chceme na svém talíři jídlo z co nejčerstvějších potravin.

DOPŘEJTE PEJSKŮM O VÁNOCÍCH  NĚCO OPRAVDU VÝJIMEČNÉHO!

Například RENSKE HOLISTICKÉ snadno stravitelné GRAIN FREE,  BEZOBILNÉ, MOMOPROTEINOVÉ, EXTRUDOVANÉ, ZA STUDENA LISOVANÉ, či v BIO KVALITĚ.  Krmivo pro ty nejnáročnější chovatelé a nejmilovanější pejsky.

holisticke-granule

Rozhodně je z čeho vybírat!

Holistické snadno stravitelné GRAIN FREE, MONOPROTEINOVÉ, HYPOALERFENNÍ krmivo s čerstvým masem. 

holisticke-granule-bez-obilovin,

Holistické snadno stravitelné BEZ LEPKOVÉ krmivo s čerstvým masem 

holisticke-granule-bez-lepku

Vysoce kvalitní granule extrémně vysoký podílem omega-3 mastných kyselin s čerstvým kuřecím masem. HYPOALERGENNÍ a BEZLEPKOVÉ

mop-granule-renske

MOP znamená Mocný Omega Plus. Omega-3 zajišťuje dobrou hormonální rovnováhu. Díky tomu je srst hustá a kůže zdravá. Omega-3 vyživuje neurotransmitery, což pozitivně ovlivňuje chování a pes se dostává do rovnováhy. TAK TO BY SE MOHLO O SVÁTCÍCH OPRAVDU HODIT! 

bio-granule-renske

MÁTE V OBLIBĚ BIO PRODUKTY? Pak i jim můžete dopřát ultraprémiové  granule za studena lisované,nebo extrudované bezlepkové  z BIO kuřecího masa a BIO holistických ingrediencí.

BIO CERTIFIKOVANÉ SLOŽKY jsou pěstované bez umělých hnojiv a pesticidů a vyrábějí se bez přidání syntetických konzervačních látek, vůní, barev a příchutí. BIO MASO je maso ze zvířat, která mají dostatek místa, dostávají výhradně kvalitní krmivo a nejsou urychlována ve svém růstu.

CO VAŠE PEJSKY ROZHODNĚ NADCHNE JE DUŠENÉ ČERSTVÉ MASO!

Dušené Grain Free (bez obilovin) čerstvé maso

renske-vanicky-grain-free

Dušené bezlepkové a čerstvé maso

renske-dusene-maso

Vaničky jsou plněny za syrova a poté šetrně vařeny pouze v páře. Díky velmi krátkému dušení v páře není produkt  syrový, je snadno stravitelný, bezpečný a velmi praktický. Tato výroba uchovává maximum vitamínů a důležitých nutričních hodnot v neporušené přírodní podobě. VHODNÉ I PRO BARFAŘE!

ČERSTVÉ maso které se používá v tomto menu je zpracováno do 3 hodin po porážce. Tento proces zachovává dostatek enzymů v mase, nebo rybách. To je velmi důležité pro dobrou stravitelnost. Když jsou ryby nebo maso zpracovávány až za delší dobu, enzymy rychle umírají. Zmrazené maso které se často používá jako krmivo, není vždy zmrazeno okamžitě po porážce.  

 Díky této bohaté a rozmanité nabídce je možné, aby zvířata jedla s rodinou. 

r4-768x432

Máte k večeři lososa? Dostanou ho i pejsci v podobě krmiva RenskeMohlo by to být pro všechny i zábavné, vyzkoušejte netradiční stolování třeba při nějaké slavnostní příležitosti jako jsou právě Vánoční svátky.

PODÍVEJTE SE JAK NA TO!